Ove web stranice koriste kolačiće da bi se pravilno prikazivale. Korištenjem naših web stranica, pristajete na spremanje kolačića na Vaš uređaj.

Otvori politiku privatnosti      Otvori sve dokumente politike e-privatnosti      Otvori GDPR dokumente       O kolačićima

LOVSTVO – SMANJENJE CIJENA ODSTRJELA DIVLJAČI

odgovor hs

Odlukom Uprave HŠ, a sukladno Cjeniku odstrjela divljači i usluga u lovu s važnošću od 1. travnja 2020. do 31. ožujka 2021, smanjuje se cijena za 30% za skupne lovove na divlje svinje (varijanta A) za sva lovišta (za lovište „Spačva“ se produžuje odluka o smanjenju cijene za 50% za lovne revire Kragujna i Narače do 31.03.2021.), smanjuje se cijena odstrjela krmače, nazimadi i prasadi za 30% za sva lovišta, smanjuje se cijena odstrjela jelena običnog, košute i teleta za 30% (za muška grla samo do 169,99 CIC točaka te uz izuzetak muških grla (osim teleta) u lovištima „Smrekova draga“ i „Bjelolasica“) te se smanjuje cijena odstrjela jelena lopatara u lovištu „Kunjevci“ za 30 % za sve dobne i spolne kategorije bez ograničenja u odnosu na broj CIC točaka.