Skip links
Muljava

LD Muljava po deseti put među 100 najboljih restorana u RH

U četvrtak 29. rujna u Rijeci na brodu Marina održana je svečanost dodjele plaketa za 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica, koje već 27. godinu bira i dodjeljuje udruga Gastronaut na čelu s voditeljicom projekta „100 vodećih hrvatskih restorana“ Karin Mimica. U izboru za 2021. godinu sudjelovalo je preko 2.400 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj.

Prvi dio glasovanja provodio se preko portala www.gastronaut.hr, a u drugom krugu svoje preporuke su dostavili voditelji restorana iz cijele Hrvatske. Završnu riječ dao je Časni odbor projekta, te potvrdio kandidaturu restorana koji su imali najviše glasova i posjetitelja portala i ugostitelja.

Među stotinu najboljih restorana ove godine izabrano je čak 5 iz Karlovačke županije, a među njima po deseti put i Lovački dom Muljava (HŠ d.o.o., Uprava šuma Podružnica Karlovac).

Plaketu je ispred restorana „Lovački dom Muljava“ iz Vojnića primila Voditeljica LD Muljava, Dijana Benko. Kao i obično, i ovog puta tiskana je knjiga – vodič kroz 100 vodećih hrvatskih restorana sa svim potrebnim detaljima o nagrađenim restoranima, kao i po dva recepta za njihove specijalitete, a pored knjige, svi restorani dobili su i naljepnicu Restaurant Croatica koji će idućih godinu dana krasiti njihova ulazna vrata.

Muljava