Skip links

Dođite na festival Čudesna šuma!

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas u Zlatnu Gredu – Kuću u prirodi u Općini Bilje gdje će se 20. svibnja 2023. godine s početkom u 16:00 sati održati festival „Čudesna šuma“. Ovo je drugi po redu festival u koji ćete se ponovno zaljubiti, a realizira se u sklopu projekta prekogranične suradnje Hrvatska-Mađarska „Hidden landscape“ koji se provodi u partnerstvu Udruge za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, Nacionalnog parka Dunav-Drava, Hrvatskih šuma i Općine Bilje.

U prirodi je sve ljepše pa tako i doživljaj festivala. Koncerti, dobra hrana, umjetničke instalacije, predstave za djecu, ambijentalna rasvjeta i čudesna, čudesna šuma! Sve to i puno više od toga Vas čeka na festivalu „Čudesna šuma“, stoga nam se svakako pridružite i istražite njezine čari.

Festival se održava u Zlatnoj Gredi – Kuća u prirodi, a ulaz je besplatan.

Za vrijeme trajanja festivala u subotu i nedjelju ekoturistički i zabavni sadržaji Eko centra Zlatna Greda, kao što su veslanje kanuima, vožnja biciklima i električnim biciklima, bit će na raspolaganju posjetiteljima po festivalskim cijenama.

 

PROGRAM
Program šumarenja, od 16:00 vilinskih sati do 24:00 ponoćnih krijesnica.

  • 16:00 Domjenak
  • 16:30 „Bajke…i još nešto“, predstava za djecu
  • 17:30 Hokus Pokus, STEAM radionica za djecu
  • 19:00 YOGI LONICH TRIO Šumski blues
    GRAMOFONSKI RETRO ŠUM powered by DJ BRKA

Šumski izazovi
Kroz „džunglu“ kanuima! Istraživanje šumovitih puteva na pedali! Upregni konjića kroz
čudesnu šumu!