Skip links

Obavijest o javnom uvidu i javnom izlaganju prijedloga Osnove gospodarenja za gospodarsku jedinicu „Kalčić vrh – Obljaj“

Uprava šuma Podružnica Gospić obavještava sve zainteresirane strane da je u fazi izrade Osnove gospodarenja za gospodarsku jedinicu „KALČIĆ VRH – OBLJAJ“ na području Šumarije Perušić.

Navedena gospodarska jedinica se nalazi u Ličko – senjskoj županiji, na području dijelova katastarskih općina Donji Kosinj, Kosinj, Kuterevo, Prozor, Čovići i Ličko Lešće odnosno Općine Perušić.

Javni uvid se može izvršiti u roku od 15 dana (26.04. do 11.05.2023.) od objave ovoga oglasa u Odjelu za uređivanje šuma UŠP Gospić, Budačka 23., u Gospiću, radnim danom od 8 – 14 sati.

Javno izlaganje održat će se dana 12. svibnja 2023. godine u 10:00 sati u prostorijama Šumarije Perušić, Stjepana Radića 2, Perušić.

Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati u roku od 30 dana nakon javnog izlaganja, na adresu UŠP Gospić, Odjel za uređivanje šuma, Budačka 23., Gospić. Izvješće o javnom izlaganju s očitovanjem na primjedbe bit će objavljen na web stranicama Hrvatskih šuma 60 dana od dana objave.

Javni uvidi