Skip links

Obavijest o javnom uvidu i javnom izlaganju prijedloga Osnove gospodarenja za gospodarsku jedinicu „Trovrh – Mirkača“

Uprava šuma Podružnica Gospić obavještava sve zainteresirane strane da je u fazi izrade Osnove gospodarenja za gospodarsku jedinicu „TROVRH – MIRKAČA“ na području Šumarije Udbina.

Navedena gospodarska jedinica se nalazi u Ličko – senjskoj županiji, na području dijelova katastarskih općina Komić, Vranik, Mutilić, Rudopolje Bruvanjsko, Kurjak odnosno Općina Udbina, Gračac i  Lovinac.

Javni uvid se može izvršiti u roku od 15 dana (25.04. do 10.05.2023.) od objave ovoga oglasa u Odjelu za uređivanje šuma UŠP Gospić, Budačka 23., u Gospiću, radnim danom od 8 – 14 sati.

Javno izlaganje održat će se dana 11. svibnja 2023. godine u 10:00 sati u prostorijama Šumarije Udbina, 9. gardijske brigade 19, 53234, Udbina.

Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati u roku od 30 dana nakon javnog izlaganja, na adresu UŠP Gospić, Odjel za uređivanje šuma, Budačka 23., Gospić. Izvješće o javnom izlaganju s očitovanjem na primjedbe bit će objavljen na web stranicama Hrvatskih šuma 60 dana od dana objave.

Javni uvidi