Skip links

Budite dio Rezolucije Zemlja

Na web-stranici rezolucijazemlja.hr upiši ime, prezime i e-mail, a Hrvatske šume i Večernji list posadit će jedno drvo za svakog tko ispuni obrazac. Nakon što uspješno ispunite obrazac, na e-mail vam stiže lokacija na kojoj je vaše drvo zasađeno.

Riječ je o eko-projektu Rezolucija Zemlja, koji je u samo godinu dana postigao je velike rezultate: organizirano je više edukativnih radionica za mlade o klimatskim promjenama i zaštiti okoliša, kao i tri konferencije od kojih je jedna bila međunarodna, nekoliko okruglih stolova, ali i najveće akcije čišćenja okoliša na kojima se ove godine okupilo 18.240 volontera, a prikupilo se 750 tona otpada.

Mali su ovo koraci koje možemo učiniti za bolje sutra, a jedan takav je i ova hvalevrijedna akcija u suradnji s Hrvatskim šumama. Na web-stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo zasaditi jedno drvo za svakog tko ga ispuni i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo zasađeno. Pridružite se Rezoluciji Zemlja i postanite dio promjena kako bi naša Zemlja bila barem malo čišća, ljepša i zelenija!

Jedan klik dovoljan je da zajedno stvorimo novu šumu!